tisdag 12 maj 2009

Fula WT-namn


Läser Aftonbladet (en jävla skittidning, jag vet) och skrattar lite åt artikeln på förstasidan. Viking. Fan vad pinsamt. Det måste ju vara ett namn han tog när han gick med i SMR, han föddes nog inte som white trash tror jag. Undra om han kommer byta namn nu illa kvickt, inte bara för att SMR lär vara måttligt ute efter honom, utan för att Viking är groteskt fult. Då kan man lika gärna heta Loke, Svea eller Melissa.

Viking. Hahahaha. Nä, jag hoppas på att han byter namn till Karl eller Johan eller så.

1 kommentar:

Anonym sa...

Överallt träffar man dessa människor som njuter av sitt lilla ögonblick i rampljuset; de är de första som berättar om den fruktansvärda bilolyckan, misshandeln eller dödsfallet... Dessa människor är små och måste på något sätt få värma sig i uppmärksamhetens värme då anonymitetens kyla rispar deras ryggar.

Vill man hoppa av, gör man det. Man tar med sig det man vet, håller tyst om det och vandrar med bibehållen heder och respekt vidare. En hedersam person håller vidare de löften som givits i vänskap.

Några i rörelsen visste tidigare att denna kille var med i SMR. Nu vet nästan alla - inkulsive SMR - vad han är gjord av. Han kunde ha fortsatt att utöva sin nationalism i annan form men valde "sanningens väg," den väg som brännmärkte honom och gav oss andra parias- stämplar som försvårar vårt arbete.

Var och en skapar sitt öde och jag hoppas att Viking anser att det var värt det - nu finns ingen tid för ånger.