söndag 19 oktober 2008

Glada ÖISare, jävligt roligt.

Det här tycker jag är störtkul. Örgryte IS är tillbaka i Allsvenskan. Och det firas. Det firas jävligt stort. En kass läktare ger vika, fans slänger sig över Allbäck som "nästan är gråtfärdig" och fans stormar planen. Ikväll ska spelarna festa och troligtvis supa sig apraka, de har äntligen kommit loss från Superettan.

Allvarligt talat. Vinner man SM-guld ska man röja så mycket att läktare ger vika. Vinner man SM-guld ska man slänga sig över spelare. Vinner man SM-guld ska man storma planen. Men man ska fan inte göra allt ovanstående när man gått från en skitdivision till en annan. Håller man dessutom på ett lag som är så dåligt att de faktiskt inte kan hålla sig kvar i den bästa av två skitdivisioner borde man inse att man håller på helt fel lag.

Imorgon ska jag i alla fall på min sista match. Då ska Hammarby krossa Apa IK och kasta in bananer på plan. Det, mina vänner och okända läsare som bara hittade hit från Aftonhoranartikeln, är jätteroligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart man ska fira! Harre gud, det är väl jävligt bra gjort om de kom 10:a förra året. För oss Öisare är detta stort och då ska man fira stort!!